anya
1 kg sertéskaraj
25-30 dkg angolszalonna vagy valamilyen füstölthús
2 db csemege uborka
kb evőkanálnyi mustár
4 dl száraz fehér bor
Zsír kb 30dkg
bors,só, liszt fokhagymakrém

A húst megmosod lecsöpögteted és felszeleteled vékony olyan félcentis szeletekre megsózod a szeleteket és megforgatod lisztben .
Egy nagy edényben minél nagyobb annál jobb tudod az az igazi ha az összes hús belefér egyszerre és nem kell kiszedegetned, a hús belerakod és minkét oldalán megkapatod egy kicsit megborsozod és felöntöd fokhagymakrémes vízzel és sütöd még majdnem puha lesz a (fakanál próba itt is igaz).Egy másik edényben zsírban elkezded sütni a csikokra vágott füstölt húst , puhára párolod pici vízzel,mellé teszed a csikokra vágott uborkát egy kicsit párolod beleteszed a kanál musrtárt és felöntöd a borral, egyet forrantod, és amikor a hus már majdnem kész ezzel öntöd fel, és összesütöd.

Mindenütt jó, de a legjobb az anyám töltött káposztája...
Címkék: edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése