10
jan
rucsi
 Hozzavalok:
  • 1 bogre kefir v joghurt
  • 1 bogre cukor
  • 2 bogre liszt
  • 1 tojas
  • 1 vanillias cukor
  • 0.5 bogre olaj
  • 1 sutopor


  • Kakaoshoz: 2 ek kakao + 1 bogre diodarabok
  • Makoshoz: 0.5 bogre mak - 0.5 bogre lisztel kevesebb
  • Kokuszoshoz: csokimaz (ua mint a dios-charotte csak tobb tejjel, nem puding allagu hanem kicsit higabb), kokuszreszelek
Elkeszites:
Joghurtot, tojast, sutoport osszekererjuk, utanna belekeverjuk a lisztet, majd a cukrot vegul az olajat. 10-15 percet allni hagyjuk. Kokuszoshoz akar egy napig is. 180C (355F) fokos elomelegitett suto kozepen 50 perccig sutjuk. 
Kokuszoshoz ha a teszta kihult feldaraboljuk. Megmartjuk a csokimazban majd megforgatjuk a kokuszreszelekben.


Mindenütt jó, de a legjobb az anyám töltött káposztája...
Címkék: edit post
0 Responses

Megjegyzés küldése