Hozzavalok:
- 1 bogre kefir v joghurt
- 1 bogre cukor
- 2 bogre liszt
- 1 tojas
- 1 vanillias cukor
- 0.5 bogre olaj
- 1 sutopor
- Kakaoshoz: 2 ek kakao + 1 bogre diodarabok
- Makoshoz: 0.5 bogre mak - 0.5 bogre lisztel kevesebb
- Kokuszoshoz: csokimaz (ua mint a dios-charotte csak tobb tejjel, nem puding allagu hanem kicsit higabb), kokuszreszelek
Joghurtot, tojast, sutoport osszekererjuk, utanna belekeverjuk a lisztet, majd a cukrot vegul az olajat. 10-15 percet allni hagyjuk. Kokuszoshoz akar egy napig is. 180C (355F) fokos elomelegitett suto kozepen 50 perccig sutjuk.
Kokuszoshoz ha a teszta kihult feldaraboljuk. Megmartjuk a csokimazban majd megforgatjuk a kokuszreszelekben.
Kokuszoshoz ha a teszta kihult feldaraboljuk. Megmartjuk a csokimazban majd megforgatjuk a kokuszreszelekben.
Mindenütt jó, de a legjobb az anyám töltött káposztája...
Megjegyzés küldése